Anlita firma för hemstädning - slipp onödigt bråk

Onödiga bråk om hemstädning kan tyckas som ett litet problem, men det har faktiskt blivit en vanlig orsak till separation eller till och med skilsmässa. Det är faktiskt så att den enda vanliga orsaken till separation är otrohet. Vanliga orsaker till irritation är att den ena parten kanske glömmer att plocka undan disk, aldrig dammsuger, lämnar högar av kläder efter sig, och så vidare.

En undersökning som gjordes i England visade att så många som tre av tio par skiljer sig på grund av problem relaterade till hemstädning.

Ett första steg för att undvika de så onödiga och relationsdödande bråken om städning är att sätta upp ett schema och försöka få ordning på de hushållsnära sysslorna. Se till att ni är överens om vem som ska göra vad och när detta ska ske. Den här delen är så klart inte den mest romantiska i en relation, men däremot är den otroligt viktig för att ni ska klara av att hålla ihop och vara lyckliga. Är det så att du inte kan komma överens om ett bra upplägg med din partner, vilket inte alls är ovanligt, och är den som gör det mesta hemma kan det vara en bra idé att strunta helt i att göra något du också för att din partner själv ska märka hur hemmet förfaller när du inte tar tag i sysslorna.

Ett snabbare och mycket effektivt sätt att bli av med de totalt onödiga bråken är att helt enkelt anlita en seriös städfirma som en eller flera gånger i månaden kommer hem till er och sköter om de saker som är upphovet till bråken. På så sätt kan ni i stället ägna tiden åt varandra.

19 sep 2012